mandag den 16. maj 2011

Appelsiner i egen saft og chokolade

Dette er en dessert, som jeg har lært af min gode veninde Tine. Den er enkel, ret billig og så lækker. Det mest besværlige ved denne dessert er, alle de appelsiner som man skal skære ud af skrællen. For når man spiser denne dessert, kan man virkelig spise mange appelsiner. Man kan også udelade chokoladen og så har man et godt mellemmåltid.
Opskrift
Denne opskrift er til ca. tre personer.
Man skal bruge 10 appelsiner og mørk hakket chokolade(i hvert fald 70 procent)(hvor meget chokolade man ønsker er helt op til en selv)
Skær appelsinerne midt over, tag en halv appelsin ad gangen og skær appelsinkødet ud af hvert ”rum”. Når alt kødet er skåret ud, presser man resten af saften ud af appelsinen, henover appelsinkødet. Når alle appelsinerne er skåret ud, hakkes chokoladen og drysses ud over. Man kan portionsanrette denne dessert eller serverer retten i en stor flot skål. Hvis man ønsker lidt mere farve, kan man tilføje lidt granatæblekerner. Det kan være tidkrævende at tilberede denne dessert, men man skal ikke være for fin, til at sætte sine gæster i gang.

God fornøjelse med denne lette friske dessert

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar