mandag den 5. september 2011

Peberfrugtpuré

-En smuk delikatesse
Denne ret er yderst populær mange steder i verden. Det er dog svært at sige, hvor denne ret stammer fra, både Spanien, Frankrig og Albanien vil gerne tage æren for denne ret. Så denne peberfrugt pure eller albansk salat eller avjar som den kaldes må jo være god, når den er så populær. Det er den også. Den har en smuk farve og kan bruges til det meste. Som topping til pasta, som dip, som dressing i en sandwich osv.
Opskrift
Peberfrugtpuréen serveret sammen med en bøf.
4 Peberfrugter(gerne røde), 2 fed hvidløg, to kogte kartofler(kan undlades), 1tsk. salt, peber efter smag, citronsaft fra en ½ citron, chili efter behag og 1-2 spsk. oliven olie. 
Varm peberfrugterne inde i ovnen ved 175 grader varmluftsovn i ca. 30 minutter. Nu er skinnet blevet mørkt og kan pilles af.(hvis ikke alt skinnet vil af gør det ikke så meget) Man tager også kernerne og toppen ud. Nu blendes peberfrugterne med resten af ingredienserne indtil man står tilbage med en smuk rød puré.
Jeg laver altid en rigelig stor portion, da der er mange anvendelse muligheder.
God fornøjelse med peberfrugterne.
Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar