onsdag den 5. oktober 2011

Rejecocktail på pind

- En let rejecocktail

Dette er en let version af en ellers ofte tung rejecocktail. For det første servers den på en lille pindemadspind. For det andet er majonæsen taget ud af ligningen. Nu har man en frisk lille ret, som man kan spise mange af. Så det er bare om at komme i gang med at lave dem, så man kan guffe dem i sig.

Opskrift

Rejer(de skal være dem fra lage eller helt friske, skal ikke være dem der har været frosne), avokadoer(De skal være modne men ikke overmodne), citronsaft og salt.

Skær avokadoen midt over. Hiv dem ud af skalen og skær dem i små mundrettestykker. Hæld vandet fra rejerne. Put en reje, derefter et stykke avokado og til sidst et par rejer på en lille pind. Fortsæt så længe du gider. Pres nu citronsaft over de små pindemaddder og strø lidt salt over. Nu har man en dejlig lille gang rejecocktailer på pinde. Server dem straks eller vent med at putte salt på og de kan stå i køleskabet og vente med at blive nydt nogle timer.

God fornøjelse med de lette rejecocktailer.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar