søndag den 26. februar 2012

Roast beef og fredagsmiddag



-grønsager fra haven, hygge og en helvede god steg

I fredags lavede jeg middag sammen med en veninde. Det var en fantastisk god og afslappende fradag. Mad gjorde en glad og fyldt med god energi.

Jeg er ikke mester i at lave roast beef, så vi lavede den i fællesskab. Det viste sig at roast beef er noget af det nemmeste at lave.

Vi lavede tilbehør af, porrer, hvidløg og jordskokker, som jeg havde hivet op ad jorden tidligere på dagen. Derudover havde vi hasselbagte kartofler og bagte gulerødder.

Tilberedelsen er i gang.
Opskrift på roast beef

Roast beef, 1 helt hvidløg, smør, en pande og en gryde med vand.

Kog roast beefen med hvidløget i gryden med vand. Vandet skal være kogende til at starte med. Stegen skal koge 15 minutter. Derefter varmes en stor pande med smør. Roast beefen steges på 4 sider til den er brun på alle siderne. Nu skal den hvile ca. 15 minutter under sølvpapir.

Nu har man en dejlig steg, klar til at blive nydt med en dejlig rødvin og alverdens tilbehør.

God fornøjelse med din egen weekend middag og roast beef.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar