torsdag den 21. juni 2012

Tigerrejer og dips



-grillmiddag


Rejer, dips, brød og ny gulerødder.
 Tigerrejer bliver bedre på grill. De får den ekstra smag, af grill, som minder en utallige sommermiddage i solskinsvejr såvel som regnvejr. Til rejerne kan serveres dips af alle slags. Jeg synes en god stærk advocadodip(bestående af avocado, rødpeber, citronsaft, chili og salt). Det er en skøn kombination af salt, stærkt, syrligt og lidt fedme fra avocadoen. Rejer fås ofte på spyd klar til grill(i denne uge i rema). Så er det bare om at tænde op under en grill og give dem et par minutter på hver side. Det kan være en forret, før de grillede bøffer, pølser, majs og brød. Men det kan også være en hovedret med grillet brød til og en salat.

God fornøjelse med rejerne og sommergrillen.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar