tirsdag den 14. august 2012

Verdens (måske) nemmeste og billigste suppe

Når man har en dag, hvor man egentlig ikke kan overskue at lave mad, købe ind eller vaske op, er denne suppe en hurtig og nem løsning. Og så består den af ingredienser, der for de flestes vedkommende altid findes i køkkenskabene.

Det skal du bruge til to potioner:

1 løg
1 peberfrugt
1 hønseboullion-terning
9 dl vand

Skær løg og peberfrugt i grove tern, og svits dem i lidt smør i en gryde.



Tilsæt vand og boullion-terning og lad suppen koge op.

Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i et kvarter.

Smag til med lidt peber og server med groft brød.



Tip: Om vinteren kan man tilsætte 1 dl fløde efter et kvarter og lade suppen koge videre i yderligere 5 min. Dette giver en mere fyldig og mættende suppe.

Tip 2: Har man en del suppe tilovers, kan den gøres spændende igen dagen efter ved fx at tilsætte 100 g fladfisk og 50 g suppepasta og lade den koge i 10 min.

Kicka (gæste-blogger)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar