-Pizza nu med and
Pizza er en middagsfavorit heri norden, i Danmark er det
næsten et must i weekenden og i Norge er det næsten en national ret. Frossen
pizza sælges i tonvis årligt i Norge. Men helt ærligt så synes jeg, at både
købepizzaer og frosne pizzaer er lidt søle, i forhold til hvad man kan
fremtrylle i eget køkken. Man kan lade sig inspirere af årstiden, så det ikke
altid er det samme. I øjeblikket kan man få and på tilbud mange steder bl.a. i
Rema 1000. Så hvorfor ikke prøve den på pizzaen? Det kan anbefales. Selvfølgelig
skal man ikke kaste en hel eller kvart and op på en pizzadej. Nej køb f.eks. et andebryst eller andelår og skær
det ud i mundrette stykker, så er det ikke noget problem.
And på pizza er godt
sammen med gedeost eller en tomatsovs med porre. Porre er måske også usædvanligt på pizza, men
nu hvor vintergrønsagerne har højsæson, så kan man jo lige så godt
eksperimentere lidt. Ellers kan det godt blive en lang vinter, hvis man kun
skal have bagte rodfrugter eller lignede. Kartofler og jordskokker pynter også
på en pizza. De skal bare skæres i tynde skiver.
Til selve pizzadejen kan man bruge pizzamel, men en god
hvedemel kan også anbefales. Det kunne være Remas økologiske hvedemel fra Grams
slot, den er også på tilbud i denne uge. Gram slot producere nogle fremragende
produkter.
Hvis man ønsker en mere præcis opskrift på pizza, kan man se
forrige opskrifter her på bloggen.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar