lørdag den 25. maj 2013

Let pastaret


Her er det med gule tomater. 
-Tomater, parmaskinke og parmasan

Denne pastaret blev improviseret den anden dag og viste sig at være rigtig lækker og let. 

Opskrift på let pastaret

Dette er til en person

80- 100 gram fyldt pasta eller pastaskruer som her(fås på tilbud i rema i denne uge), 2 fed hvidløg, 3-4 skiver parmaskinke, 2 håndfulde cherrytomater(fås på tilbud i rema i næste uge) chili efter smag, 2 kviste rosmarin, salt til koge vandet og parmasanost(fås til en god pris i rema 1000 i denne uge).

Kog pasten som det står på pakken i let saltet vand sammen med tomaterne(tomaterne skal kun koge med 2-3 minutter) og de to fed hvidløg. Imens pastaen koger tændes ovnen og parmaskinken grillet ved 200 grader grill. Chilien og rosmarinen vaskes og hakkes.
Når pastaen er kogt, tages hvidløgene op og hakkes, de blandes med rosmarinen, chilien, tomater og pastaen. Riv osten over og læg parmaskinken rundt i kanten. Det er en ret,
som er utrolig skøn i al sin enkelthed.

God fornøjelse med pastaen.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar